miércoles, 27 de junio de 2007

CONTRA L’AL·LOPÈCIA: BOTIFARRA DEL PEROL I BARRETINA

Vic – La Universitat de Vic publicarà properament els resultats d’un estudi que demostren que l’aplicació de botifarra del perol al cuir cabellut combinat amb l’ús intensiu de la barretina, són ideals en el tractament anticaiguda. Segons el Dr. Eduard Samorra que dirigeix l’equip que ha realitzat l’estudi l’aplicació de la pasta de botifarra del perol sobre la closca i l’ús diari de barretina, no només aturen la caiguda de cabell, sinó que aquest torna a créixer i amb major gruix que abans.

L’estudi es basa en diversos gravats i auques populars de finals de segle XIX que ja il·lustren l’ús de cataplasmes fetes amb pasta de botifarra per combatre la caiguda del cabell. L’equip del Dr. Samorra però ha anat més enllà i ha descobert que a més d’aplicar la botifarra cal evitar el contacte directe amb el sol però alhora és molt convenient permetre la circulació d’aire. Tot això fa que precisament la barretina sigui el sistema més adequat atès el seu òptim coeficient de transpiració.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Recomanem però l’us controlat del remei, l’automedicació és molt perillosa, recentment el Sr. Sotillos (nom triat a l’atzar) degut a les ansies de tornar a tenir cabell a qualsevol preu se li va detectar una regresió capilar traslladant-se el focus de creixement a la zona púbica, sort al tractament de lavatives de cap-i-pota i supositoris d’extracte d’ortiga ha tornat a fruir de la seva sexualitat.